A LOOkX termékei a tudomány, a természet és a biotechnológia összekapcsolódásán alapuló, innovatív, sejtszintű bőrápolók, nem a bőr felső rétegeire próbál hatást gyakorolni, hanem mélyen a dermisz rétegben a sejteknél.
 
A kezeléseknél használt Bio Active Peel és Derma Effect Miracle Peel termékek hatékony megoldást nyújtanak a bőr különböző problémáira, mint ráncok, durva tág pórusok, pigmentfoltok. A három különböző erősségű bio peeling fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket, azonnal finomítja a tág pórusokat és a pigmentfoltokat és stimulálja a kollagén termelődést, így biztosítja az egyenletes bőrfelszínt és homogén bőrárnyalatot, melytől sugárzóvá és fiatalabbá válik az arcbőr. A peeling visszaállítja a bőr természetes és egészséges nedvességtartalmát, melyet szinten is tart, már az első kezeléstől. A kúraszerű (4-6 alkalom) alkalmazás hosszútávon szabályozza és beállítja a bőr vízháztartását.
 
A kezelés után használjuk a neutralizáló hatású (bőr pH helyreállító) LOOkX Multitaskert. Ez a termék különböző módon segíti, ápolja a bőrt. Ez a könnyű fluid elsősorban hidratáló, nyugtató és helyreállító hatású, de anti-ageing hatóanyagokat is tartalmaz, hogy a bőr feszesebb és teltebb legyen, csökkenjen a hiperpigmentáció és bőr kipirosodása.

 
Fiatalító kúrákban alkalmazott maszk a H2O Lift Face Mask. A hidratálás és a feszesítés egy nagyszerű kombináció a bőr fiatalságának visszaállítására. A bőr megereszkedése, lazulása gyakran azért alakul ki, mert a bőr vízháztartása nem működik optimálisan. Ennek következtében megjelennek az apróbb ráncok, mellette 25 éves kortól elkezdődik a bőr természetes öregedése, a kötőszövet lazulása, a megereszkedés. Ez a maszk mindkét problémára tökéletes megoldást nyújt. A kettős hatás az aktív összetevők kombinációjában rejlik, a kitűnően hidratáló bogyós gyümölcsök, a szőlő kivonat, valamint a magas koncentrációjú természetes E-vitamin helyreállítja a bőrt és a kötőszöveteket. Hatására megnő a bőr ellenálló képesség, véd a szabad gyököktől, elősegíti a sejtek megújulását, megállítja a dehidratációt a sejtmagban. A maszk használata során a bőr hidratáltsága újra optimális lesz, a sejtek energiatermelő központja regenerálódik, így a bőr csúcskondícióba kerül.
 
Problémás bőrök kezelésénél használt LOOkX Carbon Refining Booster, egy magas hatóanyag tartalmú aktívszenes peeling és maszk, az aknés-miteszeres bőrre kifejlesztve. Bőrmegújitó hatású, mélyen tisztítja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket.
 
A másik termék mellyel dolgozom és ajánlom vendégeimnek otthoni ápolásra, a szintén szigorúan natúr alapanyagokból készült magyar Schüssler Natur CosMEDics termékcsalád. A Schüssler-féle biokémiai ásványi sók segítik a bőrt a fennálló problémák megoldásában, az egészséges bőrfunkciók visszaállításában. 

Alapvetően a gyantázással történő szőrtelenítést minden nő és férfi számára ajánlom, aki szeretné, hogy a szőrtelenített testfelület bársonyosan puha és egészséges bőrfelületet eredményezzen. Ez a kíméletes szőrtelenítési eljárás különösen ajánlott azon hölgyek és urak számára, akik dús és erős szőrzettel, vagy nagyon érzékeny bőrrel rendelkeznek.

A gyantázásról sokan azt gondolják, hogy rendkívül fájdalmas eljárás. Valóban kellemetlenebb érzés, mint a borotvával történő szőreltávolítás, azonban nem tudunk mély sebet ejteni a bőr felületén, míg a pengével könnyedén megvághatjuk magunkat. Ha az újonnan érkező vendég a legrosszabbra készül fel, biztos, hogy kellemesen csalódik, mire a kezelés, akár egy intimgyanta végére érünk.

A hatását tekintve pedig nyugodt szívvel elmondható, hogy gyantázást követően bársonyosan puha lesz a bőrfelület, akár 10-14 napig is szőrmentes lesz a terület és a rendszeres gyantázás során csupán vékony és selymes szőrszálak nőnek vissza, valamint hosszútávon kevesebb lesz a gyantázott területen a szőrzet.

Sokan panaszkodnak, mikor a gyantázás szóba kerül, hogy nem tudják kivárni azt, hogy a megfelelő hosszúságot elérje a gyantázandó területen a szőrzet. Ilyenkor mindig azt javasoljuk, hogy egyszer kell csak egy picit türelmesebbnek lenni és máris megtapasztalható a gyantázás minden előnye.

A szalonban speciális, olasz gyártmányú professzionális multiflex gyantát alkalmazunk az intimgyanta során és más érzékenyebb területen, ahol elegendő akár a 3-5 milliméteres szőrhosszúság is, ahhoz, hogy eredményesen eltávolítható legyen a szőrzet.

A gyantázás további előnye, hogy hosszú távon rendkívül kíméletes és kényelmes eljárás, sokkal ritkábban kell elvégezni, mint például a borotválást vagy a kémiai úton történő szőrtelenítést. Egyedi szőrnövekedéstől függően általában ez a gyantaciklus 3-4, de akár 5 hét is lehet.

Fontosnak tartjuk továbbá azt is kihangsúlyozni, hogy a szakszerűen végzett gyantázás egyáltalán nem okoz sérülést a hámfelületen, nem keletkezik bevérzés, nem pattog ki a bőrfelület és a kellemetlen irritációt okozó szőrbenövéseket is elkerülheti a vendég abban az esetben, ha az általunk javasolt otthoni ápolási folyamatokat is betartja.

Az intimgyantázás előnyei közé elsődlegesen esztétikai, higiéniai, kényelmi és komfortossági tényezőket sorolhatunk. Azonban több vendég jelezte azt is, hogy mióta hozzánk jár és igénybe veszi a kezeléseket, sokkal magabiztosabb a mindennapokban, sőt a magánéletben is. Ezek azok a visszacsatolások, amelyek nap mint nap örömmel és sikerélménnyel töltenek el minket. 

Vákuumos, Bipoláris Rádiófrekvenciás kezelés (3 mHz)

Alakformálás alapvető eszköze, melynek során a negatív nyomás hatékonyan fellazítja és lebontja a bőr alatti zsírsejteket. Az így kialakuló ritmikus masszázs, illetve a vákuum segítségével vérbőség keletkezik, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek elszállítását. 

Semmilyen más eljáráshoz nem hasonlít, a kezeléssel egészségesen tudunk alakot formálni! A kezelt területen a fej aktiválja az anyagcsere folyamatokat, felgyorsítja a nyirokkeringést, ezáltal megindítva a méreganyagok-, a lerakódott-, fellazított zsírsejtek távozását.

Rádiófrekvenciás testkezelés (5 mHz)

A kezelőfej segítségével a mélyebben lévő zsírsejteket is elérhetjük. A fokozott hőtermelés egyrészt megindítja a zsírsejtek nyirokkeringés felé áramlását, másrészt kiválóan feszesíti és fokozza a bőr elasztikusságát, mivel a rádiófrekvenciás kezelésre a bőr válaszreakciójaként beindul a kollagéntermelés.

Rendkívül hatékony a narancsbőrkezelések során, kavitációs zsírbontással kombinálva 3 alkalom után gyakorlatilag egy 10 alkalmas klasszikus cellulit masszázs eredményét lehet elérni.

Kavitációs testkezelés 40kHz

A Kavitálás egy erős hanghullám okozta robbanás, melynek hatására a zsírsejtek szinte szó szerint szétrobbannak, majd egymástól elkülönülve, leválva áramlanak a kötött szöveti részből és az anyagcsere folyamatok által szervezetünkből a szétroncsolt zsírsejtek távoznak.

Rádiófrekvenciás arc- dekoltázs kezelés (3mHz)

A fej működés közben olyan teret hoz létre, melyben másodpercenként 450.000 alkalommal változtatja polaritását.

Ezen behatás eredményeként (mely kellemes és fájdalommentes), a bőrben rövid idő alatt elképesztő mennyiségű kollagén termelődik válaszreakcióként, így elérve a feszes, sima, ránctalan bőrfelületet a kezelt területen.

A rádiófrekvenciás fejjel jellemzően rendkívül sikeres arc- dekoltázs fiatalítást lehet elérni akár 7-10 alkalom során.