Hosszas keresgélés után, 2021 decembere óta a LARENS PROFESSIONAL LINE termékeivel dolgozom, amit a svájci – lengyel WELLU vállalat forgalmaz. Termékeik gyógyhatású kozmeceutikumok, amelyek sok esetben bőrgyógyászati problémákra is megoldást nyújtanak és kitöltik az űrt a kozmetikumok és a gyógyszerek / esztétikai orvoslás között. Minden bőrtípusra alkalmasak kortól és nemtől függetlenül. A Larens gyógyhatású kozmeceutikumok alapvető összetevője az egyedülálló Biopeptide Complex – a természetes halkollagén peptidek forrása. Az innovatív hatóanyagok és a természet ajándékainak egyesítésével akár már egy kezelés utáni látványos eredmény érhető el, emellett segítik a bőrt a fennálló problémák megoldásában, az egészséges bőrfunkciók visszaállításában.
 
Számomra fontos a vendégeim teljeskörű ismerete, így az első találkozás alkalmával nem maradhat el a pontos bőrdiagnosztika és a bőrtípusnak megfelelő termék és kezelés ajánlás sem. Már a tanulmányai során megfogalmazódott bennem, hogy egy olyan szakember szeretnék lenni, aki a pihentető kezelések mellett edukálja is a vendégeit, hisz a tudatos bőrápolásban elengedhetetlen a hatásmechanizmus ismerete és egy otthoni arcápolási rutin követése. 

A szakma szépsége, hogy egy kozmetikus folyamatosan képezheti magát, így a bővülő szolgáltatásaim között megtalálható a hennás szemöldök festés, szemöldök laminálás és szempilla lifting is. Ezen kezeléseknél a London Beauty- és a Best Lashes Professional termékeit alkalmazom.
 
Kozmetikánkban a gépi kezelések is megtalálhatók, melyeket a BBS -Magyarország
Professzionális test- és arckezelő gépek biztosítanak. A géphez tartozó 5 kar egyike a kavitációs-ultrahang, ami segít a nemkívánt zsírpárnák és cellulit eltüntetésében, rádiófrekvencia kombinálásával mérsékelhető a hatás és egyben a kollagén termelést is serkentjük, a kívánt feszesség eléréséhez. További 3 különböző méretű rádiófrekvenciás fej biztosítja a bőr feszesítését az arcon, dekoltázson és a test nagyobb felületein. Az utolsó 5. vákuum fej segít a letapadt szövetek fellazításában és a masszív zsírcsomók széttörésében.
 

Alapvetően a gyantázással történő szőrtelenítést minden nő és férfi számára ajánlom, aki szeretné, hogy a szőrtelenített testfelület bársonyosan puha és egészséges bőrfelületet eredményezzen. Ez a kíméletes szőrtelenítési eljárás különösen ajánlott azon hölgyek és urak számára, akik dús és erős szőrzettel, vagy nagyon érzékeny bőrrel rendelkeznek.

A gyantázásról sokan azt gondolják, hogy rendkívül fájdalmas eljárás. Valóban kellemetlenebb érzés, mint a borotvával történő szőreltávolítás, azonban nem tudunk mély sebet ejteni a bőr felületén, míg a pengével könnyedén megvághatjuk magunkat. Ha az újonnan érkező vendég a legrosszabbra készül fel, biztos, hogy kellemesen csalódik, mire a kezelés, akár egy intimgyanta végére érünk.

A hatását tekintve pedig nyugodt szívvel elmondható, hogy gyantázást követően bársonyosan puha lesz a bőrfelület, akár 10-14 napig is szőrmentes lesz a terület és a rendszeres gyantázás során csupán vékony és selymes szőrszálak nőnek vissza, valamint hosszútávon kevesebb lesz a gyantázott területen a szőrzet.

Sokan panaszkodnak, mikor a gyantázás szóba kerül, hogy nem tudják kivárni azt, hogy a megfelelő hosszúságot elérje a gyantázandó területen a szőrzet. Ilyenkor mindig azt javasoljuk, hogy egyszer kell csak egy picit türelmesebbnek lenni és máris megtapasztalható a gyantázás minden előnye.

A szalonban speciális, olasz gyártmányú professzionális multiflex gyantát alkalmazunk az intimgyanta során és más érzékenyebb területen, ahol elegendő akár a 3-5 milliméteres szőrhosszúság is, ahhoz, hogy eredményesen eltávolítható legyen a szőrzet.

A gyantázás további előnye, hogy hosszú távon rendkívül kíméletes és kényelmes eljárás, sokkal ritkábban kell elvégezni, mint például a borotválást vagy a kémiai úton történő szőrtelenítést. Egyedi szőrnövekedéstől függően általában ez a gyantaciklus 3-4, de akár 5 hét is lehet.

Fontosnak tartjuk továbbá azt is kihangsúlyozni, hogy a szakszerűen végzett gyantázás egyáltalán nem okoz sérülést a hámfelületen, nem keletkezik bevérzés, nem pattog ki a bőrfelület és a kellemetlen irritációt okozó szőrbenövéseket is elkerülheti a vendég abban az esetben, ha az általunk javasolt otthoni ápolási folyamatokat is betartja.

Az intimgyantázás előnyei közé elsődlegesen esztétikai, higiéniai, kényelmi és komfortossági tényezőket sorolhatunk. Azonban több vendég jelezte azt is, hogy mióta hozzánk jár és igénybe veszi a kezeléseket, sokkal magabiztosabb a mindennapokban, sőt a magánéletben is. Ezek azok a visszacsatolások, amelyek nap mint nap örömmel és sikerélménnyel töltenek el minket. 

Vákuumos, Bipoláris Rádiófrekvenciás kezelés (3 mHz)

Alakformálás alapvető eszköze, melynek során a negatív nyomás hatékonyan fellazítja és lebontja a bőr alatti zsírsejteket. Az így kialakuló ritmikus masszázs, illetve a vákuum segítségével vérbőség keletkezik, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek elszállítását. 

Semmilyen más eljáráshoz nem hasonlít, a kezeléssel egészségesen tudunk alakot formálni! A kezelt területen a fej aktiválja az anyagcsere folyamatokat, felgyorsítja a nyirokkeringést, ezáltal megindítva a méreganyagok-, a lerakódott-, fellazított zsírsejtek távozását.

Rádiófrekvenciás testkezelés (5 mHz)

A kezelőfej segítségével a mélyebben lévő zsírsejteket is elérhetjük. A fokozott hőtermelés egyrészt megindítja a zsírsejtek nyirokkeringés felé áramlását, másrészt kiválóan feszesíti és fokozza a bőr elasztikusságát, mivel a rádiófrekvenciás kezelésre a bőr válaszreakciójaként beindul a kollagéntermelés.

Rendkívül hatékony a narancsbőrkezelések során, kavitációs zsírbontással kombinálva 3 alkalom után gyakorlatilag egy 10 alkalmas klasszikus cellulit masszázs eredményét lehet elérni.

Kavitációs testkezelés 40kHz

A Kavitálás egy erős hanghullám okozta robbanás, melynek hatására a zsírsejtek szinte szó szerint szétrobbannak, majd egymástól elkülönülve, leválva áramlanak a kötött szöveti részből és az anyagcsere folyamatok által szervezetünkből a szétroncsolt zsírsejtek távoznak.

Rádiófrekvenciás arc- dekoltázs kezelés (3mHz)

A fej működés közben olyan teret hoz létre, melyben másodpercenként 450.000 alkalommal változtatja polaritását.

Ezen behatás eredményeként (mely kellemes és fájdalommentes), a bőrben rövid idő alatt elképesztő mennyiségű kollagén termelődik válaszreakcióként, így elérve a feszes, sima, ránctalan bőrfelületet a kezelt területen.

A rádiófrekvenciás fejjel jellemzően rendkívül sikeres arc- dekoltázs fiatalítást lehet elérni akár 7-10 alkalom során.